Студія Martorelli, створена завдяки професійному досвіду двох власників, Даміано та Люсії Мартореллі, з 2008 року активно працює в мультидисциплінарних сферах, від корпоративних контекстів до археологічних та/або мистецьких/культурних, завдяки двадцятирічному досвіду, набутому в цій галузі в австрійських та італійських реаліях, пропонуючи індивідуальні рішення, співпрацюючи над дослідницькими проектами та проведення активного та/або пізнавального навчання.

studio martorelli ingegneria archeologia formazione

Ми віримо в незалежність. Студія Martorelli вважає, що кожне рішення вимагає професіоналізму та точності. Не тільки це: також постійна незалежність суджень щодо звернення уваги на зміни, наприклад, на ринку та/або регулювання.
І недостатньо просто поглянути на «домашній сад»: Італія все більше вставляється в міжнародний контекст у постійній еволюції, як з економічної, так і з геополітичної точки зору. Знання того, як інтерпретувати сучасні явища також у світлі історії, культури, технологічних та економічних факторів на глобальному рівні, стає вирішальним для того, щоб мати змогу протистояти викликам завтрашнього дня.

Ми віримо у дотримання правил. З досвіду власників студії Martorelli на національному та міжнародному рівнях ми знаємо, що занадто багато гравців на ринку поводяться як капітани удачі або пірати.
Правила є основою для належного функціонування кожного аспекту соціального тіла. На нашу думку, стандарти – це не «ворог», якого потрібно обійти, а можливість для бізнесу.